ΓλώσσαΑναζήτησηΕπικοινωνίαFacebook
Greek English

Εσωτερική Διακόσμηση - Ανακαινίσεις

Αξιοποιώ, Εκσυγχρονίζω, Αναδεικνύω το χώρο μου

interior-design-renovation-sdl1.jpginterior-design-renovation-sdl2.jpginterior-design-renovation-sdl3.jpginterior-design-renovation-sdl4.jpginterior-design-renovation-sdl5.jpginterior-design-renovation-sdl6.jpg

Αν νιώθετε ότι στο χώρο που ζείτε ή εργάζεστε, ταλαιπωρείστε καθημερινά λόγω λανθασμένης διαρρύθμισής του, είτε ψυχολογικά λόγω έλλειψης προσωπικού σας ύφους, τότε είναι η ώρα να τον ανακαινίσετε.
Οι φθορές από τα χρόνια, τα κατασκευαστικά λάθη και αστοχίες, η απαίτηση για εκσυγχρονισμό και ενσωμάτωση νέων υλικών, αλλά και η ανάγκη αλλαγής του στυλ ενός χώρου, δημιουργεί την ανάγκη για τον επανασχεδιασμό της λειτουργίας και του ύφους του.
Έχουμε την απαραίτητη γνώση και τα κατάλληλα σχεδιαστικά εργαλεία, τα οποία σε συνδυασμό με την εμπειρία το ταλέντο των συνεργατών μας, μας καθιστούν ικανούς να σας παράσχουμε  ευέλικτες και οικονομικές προτάσεις ανανέωσης του χώρου σας.
Αναλαμβάνουμε την ολική ή μερική ανακαίνιση της οικίας ή του χώρου εργασίας σας, από τον σχεδιασμό του, την προκοστολόγηση των υλικών που θα ενσωματωθούν μέχρι την υλοποίηση της επιλεγμένης από εσάς πρότασης.
Διαθέτουμε εξειδικευμένους τεχνίτες και επιλεγμένους συνεργάτες, επιβλέπουμε και καθοδηγούμε τις εργασίες, ακολουθούμε αυστηρό χρονοδιάγραμμα χωρίς παρεκκλίσεις από τον προϋπολογισμό, διαμορφώνοντας χώρους καλαίσθητους και λειτουργικούς. Χώρους που είναι απολαυστικό να ζεις και να δημιουργείς σε αυτούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα ραντεβού στο χώρο σας

Μερικά από τα έργα μας

Ποιός είναι online

Έχουμε online 5 επισκέπτες και 0 μέλη.