ΓλώσσαΑναζήτησηΕπικοινωνίαFacebook
Greek English

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες για την Αναβάθμιση Τουριστικών Επιχειρήσεων

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

hotel-services.jpg

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η εταιρία Δ&Κ Πολιτικοί Μηχανικοί παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Κατοικιών.

Οι Υπηρεσίες μας είναι Βασισμένες στο Τρίπτυχο
•    Εκσυγχρονισμός
Μελετούμε, κατασκευάζουμε, ανακαινίζουμε, εξοπλίζουμε, το χώρο της επιχείρησής σας, με σκοπό να γίνετε ανταγωνιστικοί, να αποκτήσετε συγκριτικά, πραγματικά πλεονεκτήματα, να γίνετε ελκυστικότεροι στο τουριστικό κοινό, να διευρύνετε το πελατολόγιό σας.
•    Μοριοδότηση
Οι επεμβάσεις, δράσεις, εφαρμογές που θα υιοθετηθούν, είναι αυτές που εξασφαλίζουν την εκπλήρωση των υποχρεωτικών προδιαγραφών της ισχύουσας νομοθεσίας αλλά και την απαραίτητη μοριοδότηση για κατάταξη της τουριστικής επιχείρησης, στην επιθυμητή βαθμίδα αστεριών/κλειδιών.
•    Χρηματοδότηση
Προελέγχουμε και επιλέγουμε τις δράσεις εκείνες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού που είναι επιλέξιμες για χρηματοδότηση από το Νέο ΕΣΠΑ 2014-2020. Εξασφαλίζουμε ότι ο τρόπος υλοποίησης, η μεθοδολογία εφαρμογής και ο τρόπος τιμολόγησης δεν θα δημιουργήσουν προσκόμματα στην εκταμίευση των χρημάτων που δαπανήθηκαν.

Καλέστε μας για ένα ραντεβού αξιολόγησης στο χώρο σας…

Ειδικότερα:
Για την έκδοση/ανανέωση ή αλλαγή του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας (ΕΣΛ).
Προαξιολόγηση, Συμβουλευτική και Αξιολόγηση από πιστοποιημένους αξιολογητές, διαπιστευμένους από το ΕΣΥ∆,  σε  κατηγορίες αστέρων και κλειδιών. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, υποχρέωση όλων των Τουριστικών Επιχειρήσεων είναι η ανανέωση του  Ειδικού Σήματος Λειτουργίας (ΕΣΛ), έως της 31/12/2017  και αφορά σε όλα τα:
Ξενοδοχεία κλασικού τύπου
Ξενοδοχεία τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων
Ξενοδοχεία τύπου μοτέλ ή  μεικτού τύπου (κλασικού & επιπλωμένων διαμερισμάτων)
Τουριστικά καταλύματα εντός παραδοσιακών κτισμάτων
Τα Ειδικά Σήµατα Λειτουργίας (ΕΣΛ) ξενοδοχείων που έχουν εκδοθεί µε βάση το προηγούμενο σύστημα κατάταξης, παύουν αυτοδίκαια να ισχύουν στις 31/12/2017.


Μελέτες
Καλύπτουμε όλο το φάσμα των απαραίτητων μελετών που αφορά στις Αρχιτεκτονικές Μελέτες, Στατικές Μελέτες από Σκυρόδεμα και  Χάλυβα, Επεμβάσεις σε πέτρινα κτήρια, Μελέτες Ενισχύσεων, Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέτες και μελέτες αυτοματισμού και ελέγχου  Η/Μ εγκαταστάσεων-BMS και πλήθος άλλων.

Κατασκευές, Ανακαινίσεις, Επεκτάσεις
Μερικές ή πιο εκτεταμένες επεμβάσεις στο χώρο της επιχείρησής σας, σχεδιάζονται και υλοποιούνται υπό την καθοδήγηση μας. Προκοστολόγηση, επιλογή υλικών, ολοκληρωμένο managment των εργασιών για την υλοποίηση των νέων κατασκευών, ανακαινίσεων, επεκτάσεων υφισταμένων. Τήρηση διαδικασιών ISO. Σύνταξη σχεδίων "as built" για πλήρη απεικόνιση της δομής και των συστημάτων του έργου.
«Σχεδιάζοντας Για όλους» - AMEA
Δυνατότητα για σχεδιασμό με βάση της απαιτήσεις του νέου ΓΟΚ για προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία και τις απαιτήσεις των προδιαγραφών του ΥΠΕΚΑ, «Σχεδιάζοντας Για όλους».  Ακόμα έλεγχος και σχεδιασμός χώρων για πλήρη προσβασιμότητα και λειτουργικότητα τους,  για άτομα με ή χωρίς κινητική και αισθητηριακή αναπηρία ή προχωρημένης ηλικίας.


Εσωτερική Διακόσμηση
Αναλαμβάνουμε την ολική ή μερική ανακαίνιση χώρου σας, από τον σχεδιασμό του, την προκοστολόγηση των υλικών που θα ενσωματωθούν μέχρι την υλοποίηση της επιλεγμένης από εσάς πρότασης. Διαθέτουμε εξειδικευμένους τεχνίτες και επιλεγμένους συνεργάτες, επιβλέπουμε και καθοδηγούμε τις εργασίες, ακολουθούμε αυστηρό χρονοδιάγραμμα χωρίς παρεκκλίσεις από τον προϋπολογισμό.


Έκδοση, ανανέωση ή ενημέρωση Αδειών και Πιστοποιητικών που αφορούν σε:
Στην ενημέρωση, ανανέωση ή έκδοση Οικοδομική Άδειας για τα κτίσματα και τις εγκαταστάσεις.
Στην ενημέρωση του Πιστοποιητικού πυρασφάλειας
Στην Έγκριση περιβαλλοντικών όρων
Στον Έλεγχος και Πιστοποίηση Ανελκυστήρων,
Στις Περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις,
Στις επιμέρους αδειοδοτήσεις εξοπλισμού (Εστιατόριο, μπαρ, παιδότοπος, γυμναστήριο κτλ)

Ενεργειακή Αναβάθμιση και Επιθεώρηση Συστημάτων
Λύσεις με Παθητικά συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας
•    Θερμομόνωση κελύφους
•    Ενεργειακά Κουφώματα
•    Σκίαστρα-περσίδες
•    Φυσικός δροσισμός-αερισμός

Λύσεις με Ενεργητικά συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας
•    Αναβάθμιση Συστημάτων Θέρμανσης Κλιματισμός Φωτισμός Επαγγελματική ψύξη - Ζεστά νερά χρήσης
•    Συστήματα ελέγχου και αυτοματισμού η/μ εγκαταστάσεων-BMS
•    Συστήματα παραγωγής ενέργειας με ΑΠΕ –ΝET METERING

Ξενοδοχειακές Πιστοποιήσεις
Μοριοδοτούμενες ξενοδοχειακές πιστοποιήσεις όπως ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ, GREEN KEY, TRAVELIFE, HOTREC, GREENGLOBE, EMAS, ECOLABEL, ISO9001, ISO14001, ISO18000, ISO22000, HACCP, ISO26000.

Προγράμματα Χρηματοδότησης
Προαξιολόγηση ένταξης, ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποβολής πρότασης, υποστήριξη υλοποίησης προγράμματος και εκταμίευσης επιδότησης με συμμετοχή μηχανικών και οικονομικών συμβούλων.

Προηγούμενο άρθρο
Φωτοβολταϊκά Συστήματα - ΑΠΕ

Μερικά από τα έργα μας

Ποιός είναι online

Έχουμε online 7 επισκέπτες και 0 μέλη.