ΓλώσσαΑναζήτησηΕπικοινωνίαFacebook
Greek English

Μελέτες - Οικοδομικές Άδειες

Η σύνταξη και έκδοση της Άδεια Δόμησης είναι μια σύνθετη διαδικασία

studies-building-permitions-sdl1.jpgstudies-building-permitions-sdl2.jpgstudies-building-permitions-sdl3.jpgstudies-building-permitions-sdl4.jpgstudies-building-permitions-sdl5.jpgstudies-building-permitions-sdl6.jpgstudies-building-permitions-sdl7.jpg

Μελετούμε, σχεδιάζουμε και διεκπεραιώνουμε την διαδικασία έκδοσης κάθε είδους Οικοδομικής Άδειας- Άδειας Δόμησης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού.

Η Άδεια Δόμησης είναι η άδεια που επιτρέπει την εκτέλεση των οικοδομικών εργασιών που περιγράφονται σε αυτήν και στις μελέτες που την συνοδεύουν. Ανάλογα με το περιεχόμενο, το είδος και το μέγεθος των εργασιών διαφοροποιείται σε Άδεια δόμησης και Έγκριση Εργασιών Μικρής Κλίμακας.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εκπόνηση των μελετών που απαιτούνται ανά περίπτωση, τη σύνταξη, την κατάθεση και τη διεκπεραίωση του φακέλου της μελέτης καθώς και την εξασφάλιση όλων των απαιτούμενων εγκρίσεων (δασαρχείο, αρχαιολογία, αρχιτεκτονική επιτροπή κ.α.).

Η σύνταξη και έκδοση της  Άδεια Δόμησης είναι μια σύνθετη διαδικασία που καθορίζει τις ελάχιστες τεχνικές και νομικές προδιαγραφές διασφαλίζοντας τα απαιτούμενα δεδομένα ποιότητας και ανθεκτικότητας ενός έργου. Απαιτείται για την κατασκευή κάθε νέου κτηρίου, για αλλαγή χρήσης, προσθήκη, τροποποίηση ή επισκευή όψεων σε υφιστάμενο, κατεδάφιση, εκσκαφή ή επιχωμάτωση.

Έχουμε πολύ καλή γνώση της πολεοδομικής νομοθεσίας έχοντας εκδώσει πληθώρα οικοδομικών αδειών σε όλο το Ν. Μεσσηνίας και οι οποίες αφορούν τόσο σε κτήρια κατοικιών όσο και σε βιομηχανικά και ειδικά κτήρια. Σχεδιάζουμε με βάση τις αρχές της ασφάλειας, της λειτουργικότητας, της αειφορίας, της ενεργειακής εξοικονόμησης, της ένταξης στο περιβάλλον.

Μιλήστε μας για την ιδέα σας και εμείς θα σας την απεικονίσουμε σε ένα τρισδιάστατο μοντέλο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Προηγούμενο άρθρο
Τοπογραφικά Διαγράμματα
Επόμενο άρθρο
Αυθαίρετα - Βεβαιώσεις

Μερικά από τα έργα μας

Ποιός είναι online

Έχουμε online 4 επισκέπτες και 0 μέλη.