ΓλώσσαΑναζήτησηΕπικοινωνίαFacebook
Greek English

Κατασκευές Κτηρίων

Κατοικία-Κατάστημα-Βιομηχανικό κτήριο

building-constructions-sdl1.jpgbuilding-constructions-sdl2.jpgbuilding-constructions-sdl3.jpgbuilding-constructions-sdl4.jpgbuilding-constructions-sdl5.jpgbuilding-constructions-sdl6.jpg

Αναλαμβάνουμε την ολική ή την μερική κατασκευή ή και ανακαίνιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων με έμφαση στις ιδιαίτερες προτιμήσεις του ιδιοκτήτη και τα οικονομικά διαθέσιμα. Δημιουργούμε κτήρια ασφαλή, λειτουργικά, καλαίσθητα, με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα, με μοναδικό χαρακτήρα και γούστο.

Κάθε μικρό ή μεγάλο έργο απαιτεί την συνεργασία πολλών ανθρώπων για να φτιαχτεί γρήγορα, οικονομικά και σύμφωνα με τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές. Η δουλειά μας είναι αυτή ακριβώς. Να σας απαλλάξουμε από το άγχος της κατασκευαστικής διαδικασίας –προμετρήσεις υλικών, εύρεση και οργάνωση συνεργείων, παραγγελίες, συντονισμός, ασφαλιστικές υποχρεώσεις κτλ.

Κάθε στάδιο εργασιών προχωράει υπό τη συνεχή επίβλεψη Μηχανικού, με ενσωμάτωση πιστοποιημένων υλικών με βάση σύγχρονες προδιαγραφές και παραδίδετε έγκαιρα στον προσυμφωνημένο χρόνο.
Ρωτήστε μας για την δυνατότητα της επένδυσης σας να χρηματοδοτηθεί μέσω ΕΣΠΑ. Πλήθος επαγγελματικών κτηρίων έχουν ανακαινιστεί ή κατασκευαστεί εκ νέου μέσω συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων. Ρωτήστε μας σχετικά…

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή:
• Κατοικιών
• Επαγγελματικών χώρων και Κτηρίων Γραφείων.
• Μεταλλικών Κτηρίων (Βιομηχανικά, αποθήκες, Καταστήματα)
• Κατασκευή Παθητικών Κτηρίων.
• Ανακαινίσεις Κατοικιών - Επαγγελματικών χώρων.
• Εργασίες Ενεργειακής Αναβάθμισης.

Δείτε έργα μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

 

Μερικά από τα έργα μας

Ποιός είναι online

Έχουμε online 6 επισκέπτες και 0 μέλη.