ΓλώσσαΑναζήτησηΕπικοινωνίαFacebook
Greek English

Σχετικά με εμάς

Μελετητική-Τεχνική εταιρία Δ&Κ Πολιτικοί Μηχανικοί

Εταιρία Δ&Κ

Δουλάμης & Κουμερτάς Μηχανικοί

Μετά από 40ετή θητεία του Πολιτικού Μηχανικού Ιωάννη Δουλάμη στο χώρο των μελετών και των κατασκευών και με ένα ευρύ πελατολόγιο που μας σέβεται και μας τιμά με την συνεχή επιλογή του ως επαγγελματίες,
το γραφείο είναι σήμερα επανδρωμένο από τους
Εμμανουήλ Δ. Κουμερτά-Πολιτικό Μηχανικό, Απόφοιτο της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης, Εργολήπτη Δημοσίων έργων και τον
Ηλία-Κωνσταντίνο Δουλάμη-Πολιτικό Μηχανικό, Απόφοιτο της Πολυτεχνικής Σχολής Πάτρας-Msc Mηχανική των Θραύσεων Ε.Μ.Π & Βιοκλιματικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτηρίων του Ε.Α.Π,
με υπερδεκαετή πλέον εμπειρία σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών Μηχανικού.

Η ομάδα μας ενισχύετε από επιστήμονες, επαγγελματίες του χώρου, με ειδικότητες: Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων, Μηχανολόγων και Ηλεκ/γων Μηχανικών, Τοπογράφων, Δασολόγων και Διακοσμητών. Είμαστε εξοπλισμένοι με τα πλέον σύγχρονα μελετητικά εργαλεία και εξοπλισμό τοπογραφίας και αποτυπώσεων, έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε κάθε μελετητική ή κατασκευαστική απαίτηση.

Το γραφείο μας έχει εκδώσει πλήθος Οικοδομικών Αδειών, που αφορούν σε Κατοικές, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια,
Βιομηχανικά αλλά και Ειδικά κτήρια.
Έχουμε ολοκληρώσει Κατασκευές μεταλλικών και συμβατικών κτηρίων, με σημαίνουσα εμπειρία στην ανακατασκευή παλαιών πέτρινων κατασκευών. 

Η τοπογράφηση και αποτύπωση ιδιοκτησιών, οι χαράξεις και οι σύνθετες τοπογραφικές εργασίες αποτελούν καθημερινό αντικείμενο εργασίας μας, έχοντας χαρτογραφήσει μεγάλο μέρος των εκτάσεων της περιοχής της Μεσσηνίας, και ακόμα παραπέρα.

Καλέστε μας σήμερα και θα απαντήσουμε σε κάθε σας απορία που αφορά όλο το φάσμα των υπηρεσιών μηχανικού.

Μερικά από τα έργα μας

Ποιός είναι online

Έχουμε online 6 επισκέπτες και 0 μέλη.