ΓλώσσαΑναζήτησηΕπικοινωνίαFacebook
Greek English

Τον Ιουνιο το νεο Εξοικονομω

Τον Ιουνιο το νεο  Εξοικονομω

Τον Ιουνιο το νεο Εξοικονομω

 

Στο πλαίσιο συνέντευξης του υπουργού Περιβάλλοντος κ. Σκουρλέτη σημείωσε πως η έναρξη του νέου "εξοικονομώ κατ' οίκον" αναμένεται μέσα στον Ιούνιο του 2016.
Αναλυτικά, σχετικά με το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄Οίκον», είπε πως «το πρόγραμμα αυτό, πολύ πιο ενισχυμένο, θα είμαστε σε θέση να το ανακοινώσουμε και να το βάλουμε μπρος μετά τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους».

Σχετικά με το προηγούμενο πρόγραμμα, σημείωσε πως «αν και κατά γενική ομολογία ήταν επιτυχημένο, δεν ενημερώθηκε ορθά ο κόσμος ότι τα χρήματα είχαν τελειώσει -σημειωτέον το πρόγραμμα χρηματοδοτείτο από το προηγούμενο ΕΣΠΑ- υπήρξαν 40.000 άνθρωποι οι οποίοι έκαναν αιτήσεις, ενώ γνώριζαν οι τότε διοικούντες ότι δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν».

Απαντώντας για τους λόγους για τους οποίους δεν έχει ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα μέχρι σήμερα, είπε ότι απαιτείται η αναθεώρηση του ΚΕΝΑΚ, δηλαδή ο κανονισμός ενεργειακής απόδοσης κτιρίων. Αυτό δεν είχε γίνει και είναι αιρεσιμότητα για να χρηματοδοτηθεί από το νέο ΕΣΠΑ. Αυτό μας έχει καθυστερήσει, ωστόσο ολοκληρώνεται».

Μερικά από τα έργα μας

Ποιός είναι online

Έχουμε online 1 επισκέπτη και 0 μέλη.